Natuurlijk Evenwicht

Natuurlijk Evenwicht

Marion Driessens
Krimpweg 2
5682 PB Best
T 06 30804542
E marion AT natuurlijkevenwicht DOT com

Adviesconsult

Als natuurgeneeskundige voor dieren komen mensen met hun dier in mijn praktijk of ik kom op huisbezoek. Het eerste adviesconsult duurt anderhalf uur. In die tijd wil ik zo veel mogelijk te weten komen over het dier. Wat voor ziektes het dier heeft of heeft gehad en zijn ontwikkeling, bij bijvoorbeeld honden hun ontwikkeling van pup tot nu. Ook een lichamelijk onderzoek.
Dit alles doe ik om achter de oorzaak van het probleem te komen. Zo kan ik een goed behandelingplan opzetten. Dit bespreek ik samen met de eigenaar zodat deze bewust wordt van wat er precies met het dier aan de hand is. 

Het behandelplan kan bestaan uit het samenstellen van bijvoorbeeld een bloesemremedie,  kruiden, supplementen, etherische oliën  (aroma therapie) en voedingsadvies. Verder geef ik praktische tips en adviezen met betrekking tot het gedrag van het dier.

Soms is massage een goede ondersteuning voor het dier en leer ik de eigenaar enkele massage technieken . Dit bevorderd ook het contact tussen de eigenaar en het dier.

Met het behandelplan zie ik eigenaar en dier vaak nog een
of twee keer terug.
Zo werken we samen aan een natuurlijk evenwicht.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen.
U kunt bij terecht met uw paard, hond, poes en kleine huisdieren.

Het kan nodig zijn dat ik u door moet verwijzen naar een dierenarts of andere
deskundige. Bijvoorbeeld om bloed te laten onderzoeken, of een röntgenfoto te laten maken.